Trend Kom

Продажба на десктоп и лаптоп Компјутери

Вршиме продажба на секави десктоп, и лаптоп компјутери по најповолни цени .

Продажба на секаква компјутерска галантерија

Кај нас можете да најдете се што ви е потребно за вашите десктоп и лаптоп компјутери.

Продажба на мали кујнски апарати

Во Трендком можете да најдете најразлични кујнски апарати.

Продажба на принтери

Во Тренд Ком можете да најдете секакви ласерски и принтери во боја .

Продажба на телевизори

Во Тренд Ком можете да најдете најразлични брендови на Смарт Телевизори

Продажба на тонери

Во Тренд ком можете да најдете тонери за сите типови на принтери.

Dahua Tehnology

Hikvision Official Partner

TP-Link Official Partner

D-link Tehnology

Asus Tehnology

Hp Tehnology