Trend Kom

Вашите потреби се нашиот предизвик!

Тренд Ком Дооел

Нашата компанија е систем интегратор која веќе 21 година е на пазарот . Големиот број на задоволни корисници, сам по себе е потврда на нашата посветеност во овој сегмент.

Наши услуги

Инсталација на оперативни системи

Тренд Ком врши инсталација на десктоп и лаптоп компјутери со сите видови на оперативни системи,како и инаталација и конфигурирање на секаков софтвер за потребите на клиентите .

Сервисирање и чистење на лаптоп и десктоп компјутери

Тренд Ком врши сервисирање и поправка на лаптоп и десктоп компјутери, како и чистење и заштита од греење на компјутерите.

Полнење на сите типови тонери

Тренд Ком врши полнење на сите типови на ласерски тонери од најразлични брендови: Canon, HP, Samsung, Brother, Kychera..


Инсталација и сервисирање на компјутерски мрежи

Тренд Ком врши инсталација и сервисирање на секакви видови на компјутерски мрежи, како и отклонување на секакви проблеми и конфликти во мрежата.

Сервисирање и поправка на принтери

Тренд Ком врши сервисирање и поправка на сите типови на принтери .

Сервисирање на видео надзор

Тренд Ком врши сервисирање на сите типови на камери и мрежи за видео надзорDahua Tehnology

Hikvision Official Partner

TP-Link Official Partner

D-link Tehnology

Asus Tehnology

Hp Tehnology